Optimizare SEO On Page – cum sa optimizezi site-ul web usorViews:924|Rating:4.44|View Time:6:23Minutes|Likes:8|Dislikes:1
In acest video vom vedea cu sa dezvoltam o strategie de #optimizare #site #web / #seo #on #page de calitate pentru site-ul nostru cu scopul ca el sa fie mai bine clasat in SERP!

Nume de domeniu
Elementele HTML
Etichetele HTML
Frecvența unui cuvânt cheie, atât în pagină cât și global
Sinonime ale cuvântului cheie
Atributele ALT pentru imagini
Titlul link-urilor
Numărul total de hyperlink-uri de la și spre o pagină
Calitatea site-urilor de la care pleacă link-uri spre o pagină
Vechimea unui site

Optimizarea continutului este una dintre tehnicile cele mai importante din procesul de optimizare on-page.Trebuie sa cercetem fiecare cuvant cheie si fraza cheie pentru a vedea cu care am putea avea mai mult succes si trebuie sa le imprastiem pe pagina intr-o forma naturala, cursiva.Nu trebuie sa abuzam de ele deoarece motoarele de cautare au integrate parametrii care le permit sa detecteze abuzul de cuvinte cheie rezultand in penalizarea paginii.

1.2 Foloseste sitemap

Un sitemap este un fisier html sau xml care contine toate linkurile din site-ul tau.Este important pentru site sa detina un sitemap pentru a ajuta robotii sa iti gaseasca absolut toate paginile din site.

1.3 Titlul paginii

Titlul paginii apare in partea de sus a browser-ului si este, de asemenea , afisat ca titlul site-ului tau in SERP’.Titlul paginii ar trebui sa contina cateva cuvinte cheie pe care le consideri importante.Se recomanda ca titlurile sa fie unice pentru fiecare pagina din site.

1.4 Meta Tags Description and Keywords

Trebuie mentionar faptul ca majoritatea motoarelor de cautare nu mai folosesc tag-ul meta keywords, de fapt singurele motoare de cautare care mai folosesc acest meta tag sunt Yahoo si Ask, iar Google, Microsoft Live etc., vad cuprinsul acestui tag ca fiind simple cuvinte pe pagina.Dar chiar si asa este o buna practica sa folosim meta tagul keywords, acesta trebuie sa contina toate cuvintele cheie pe care ti le-ai propus.

Meta tag-ul Description trebuie sa contina o descriere a paginii.Aceasta descriere apare in SERP’s , sub titlul paginii, in cazul in care Google nu a gasit pe pagina ta un fragment de continut care se aseamana mai mult cu cautarea efectuata de utilizator.
Pe rotuts.com va punem la dispozitie un generator de meta taguri.

1.5 Headlines

Motoarele de cautare acorda importanta textului cumprins intre etichetele h1, h2 si h3.Trebuie mentionat ca aceste etichete se folosesc pentru a da titlu unui articol sau pentru a scrie o scurta descriere.

1.6 Atributul ALT pentru eticheta imagini

Robotii de cautare nu pot intelege imaginele daca noi nu le spunem ce reprezinta acestea, atunci cand adaugam o imagine pe pagina , este recomandat sa adaugam etichetei img atributul ALT pentru a explica ce reprezinta aceasta imagine.Acest lucru este benefic nu numai pentru roboti , ci si pentru acei utilizatori care nu pot incarca imaginile de pe o pagina deoarece au o viteza prea mica de internet sau au dezactiva optiunea de a vedea imaginile din browser.

Procesul de optimizare SEO On Page este important sa fie corelat cu procesul de optimizare site off Page

1.7 Linkuri interne

Trebuie sa va organizati site-ul intr-o structura ierarhica si sa puneti linkuri catre paginile importante pe pagina principala.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *